top of page
IMG_9832.jpeg

De vleugels van Klaas...

Wie ben ik?

Ik ben vader van twee zonen van 11 en 15. Ik vertoef graag in de natuur. Ik zou graag een betere wereld achterlaten voor mijn en alle kinderen.

Sinds mijn 8 jaar heb ik een passie voor technologie. Binnen een familiebedrijf heb ik me als schoonzoon 17 jaar actief ingezet om onze software door een optimaal team te laten ontwikkelen, en op een authentieke manier bij klanten in te zetten. Daar onstond mijn liefde voor mensen. Ik had de rol van CTO en CEO, en kwam met alle aspecten van de organisatie in contact, van software ontwikkeling, professional services en support tot marketing en verkoop, alsook finance, HR en algemeen management en de raad van bestuur.

Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling deed me een opleiding volgen tot Gestalt therapeut.

Nu zet ik mij met al deze aspecten in om organisaties en mensen tot leven te laten komen en te laten groeien.


Wat je van mij mag verwachten?

Een authentieke blik, loyaliteit en een sterke inzet. Ik verbind graag met mensen. Ik smijt me helemaal om individuen en organisaties die verandering te laten doormaken die ze wensen en/of nodig hebben. 

Ik bén er, in volle aanwezigheid, soms met weinig woorden, steeds met veel betrokkenheid.


Waarom Taking Wing?

André had een belangrijke rol op mijn pad. Hij was in de achtergrond aanwezig. De combinatie van het rationele en het hartelijke, het cognitieve en het intuitieve, het hoofd en het lijf komen helemaal overeen met mijn visie op ontwikkeling. Dankzij mijn collega’s met elk hun eigen ervaring in het bedrijfsleven, elk in een andere ‘tak van sport’ voel ik me gesteund op de verscheidenheid aan aspecten die naar boven komen in een ontwikkelingstraject. 

Klaas

bottom of page