top of page
pexels-mads-thomsen-2739010.jpg

Leading by being

Traject onder begeleiding van ANDRE PELGRIMS, ANJA HUEBER & JAMES BAMPFIELD

Leading by Being richt zich, via een diepgaand proces, op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Daarmee bedoelen we: ‘de kracht om vanuit een intrinsiek sterke balans jezelf en anderen te leiden of te begeleiden, en dat in een voortdurend veranderend maatschappelijk gegeven.’

We engageren ons om alle deelnemers te helpen hun eigen authentieke maatschappelijke positie te vinden en/of op te bouwen. Om in staat te zijn anderen te leiden of te beïnvloeden vanuit fundamentele waarden zoals integriteit, kracht, moed, kwetsbaarheid en liefde. 

DOELGROEP

Voor iedereen die hetzij maatschappelijk, hetzij bedrijfsmatig bewust is van zijn/haar leiderschapspositie, en die via een persoonlijk ontwikkelingstraject zijn/haar draagvlak wil verruimen.
Ook voor diegenen die hun maatschappelijke roeping nog niet gevonden hebben of kwijt zijn geraakt. Via LBB worden deelnemers gesterkt in het maken van keuzes en opnieuw koers te kiezen.


We denken aan bedrijfsleiders, teamleiders, projectleiders, politici, academici, consultants, journalisten, trainers, opvoeders, kunstenaars. 

WERKWIJZE

Leading by Being kent een holistische aanpak om het persoonlijk groeiproces te ondersteunen. We integreren een ruim aanbod aan werkvormen, die de deelnemers op de verschillende niveaus van ontwikkeling zullen activeren.

We werken op:

  • een psycho-emotioneel niveau, met concepten en oefeningen ontleend aan de rijke geschiedenis van de gestalt- en systeemtheoretische scholen (van Perls tot Hellinger)

  • een bio-energetisch niveau met concepten en oefeningen die een toegang geven tot het begrijpen en ervaren van de intelligentie van het lichaam (van Lowen tot Roth)

  • een transpersoonlijk niveau met concepten en oefeningen ontleend aan de rijke wereld van meditatie en energiewerk (van Barnett tot Wilber)


Het voeden van de verschillende centra van intelligentie is een basisbestanddeel van alle modules die Leading By Being aanreikt. Het niet openen en vrij maken van één van deze levenskanalen, uit zich op een emotioneel niveau in één of andere vorm van on-evenwicht.

bottom of page