top of page
IMG_4730.jpg

De vleugels van Joke...

Wat me typeert als professional 

Ik ben een enthousiaste & gepassioneerde onderneemster die energie haalt uit het inventitviteit,  creativiteit en de kracht van waar mensen toe in staat zijn. Mijn bestaansreden? Mensen inspireren te doen wat hen inspireert, om samen een verschil te maken.

Het is mijn missie om mensen, teams en bedrijven te inspireren met dit aanstekelijke vuur om hen tot een hoger niveau te tillen.  Nieuwe paden en mogelijkheden verkennen en een verschil in de wereld te brengen. Klein of groot.

Wat je van mij mag verwachten? 

Ik neem je graag mee op pad, om vorm te geven aan waarvoor je wil staan als organisatie, om je bestaansreden helder in kaart te brengen, om mee creativiteit in je organisatie te injecteren en de dingen soms om te draaien en van een ander perspectief te bekijken. Na 15 jaar ervaring in marketing en strategie, zet ik graag mijn tanden in het mee uitdenken en begeleiden in strategische vraagstukken, in ontwerp van actieplannen en communciatie strategieën en hoe je je interne communicatie en cultuur kan afstemmen op je externe geluid. In parallel neem ik graag medewerkers mee op pad om nog performanter te worden en groei te realiseren in hun vakgebied


Waarom Taking Wing?

Ik hou van het authentieke in mensen, het rauwe en het pure, het mooie van wat mensen samen kunnen realiseren, het broze en kwetsbare te zien wanneer het moeilijk gaat.

Bij Taking Wing vind ik dit in ieder teamlid terug: gesterkt vanuit het leven, in vallen en opstaan, staat Taking Wing voor authenticiteit, eerlijkheid, kwetsbaarheid. De dingen te durven benoemen die goed gaan, maar ook de vinger te durven leggen op wat niet goed gaat. Zowel intern als team naar elkaar, als in de connectie met klanten. Dat is wat ons uniek maakt. 

bottom of page