top of page
IMG_9656 (1).jpg

De vleugels van Ivo 

Wat typeert me als professional?

Mijn carrière pad meandert van puur uitvoerend commercieel werk over het aansturen van een retail organisatie (colora) tot eindverantwoordelijkheid bij BOSS paints voor B2B sales, colora, productmanagement en advies & opleiding.  Meer dan 15 jaar directie op de teller.  En dan komt het besef dat mijn kracht en goesting eigenlijk al jaren zit in ‘anderen optimaal laten functioneren’.  Eerst binnen een vaste organisatie, nu over de rijkdom van verschillende organisaties.

Wat mag je van mij verwachten?

Het begeleiden van individuen in hun groei is dus een constante.  Coaching, luisteren, supporteren, bevragen, uitdagen, sturen, … allemaal vaste ingrediënten.  Aangezien het individu altijd onderdeel is van een grotere structuur komt die als andere constante ook steeds in scope. Een individu helpen zonder naar de organisatie als context te kijken lijkt mij onmogelijk.  Een organisatie helpen zonder naar het individu te kijken al evenmin.

Concreet help ik dus zowel mens als organisatie in het optimaal functioneren vanop het snijpunt tussen coachen en adviseren, van werk en werking.  Mijn jarenlange veld ervaring van in het bedrijfsleven breng ik rechtstreeks binnen op de juiste plaats in je organisatie.  Zo ben ik bv ook niet vies van een tijdelijke rol of vast toegevoegd aan een team. 

Maar altijd no-nonsense en vanuit een ontmoeting van echte mensen.

Waarom Taking Wing?

Voor mij is taking wing de plaats waar ik steevast vind wat ik nodig heb : échte mensen, échte collega’s, kennis die behulpzaam gedeeld wordt, geen oordeel, geen ego, warmte, een gezamenlijke zoektocht naar de essentie, vertrouwen.  Samen zoeken en groeien.   En laat dat nu net ook zijn wat ik probeer te realiseren bij mijn opdrachtgevers!

bottom of page