top of page
IMG_0003_edited.jpg

De vleugels van Roel...

Wat me typeert als professional

Ik ben meer dan 15 jaar actief op het snijvlak van mens en organisatie. Ik activeer en ondersteun de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties zodat zij zich met meer eigenheid aan zichzelf, in hun organisatie en in de wereld kunnen tonen. Ik neem daarbij de rol op van coach, trainer, facilitator en HR project manager.


Wat je van mij mag verwachten als project manager

Ik bouw en verbouw graag organisaties, in rollen, in processen en in systemen. Als HR project manager bouw ik mee aan een performante organisatie door beleid of processen uit te werken en in te voeren van A tot Z op verscheidene thema’s : aanwerving, ontslag, motivatie, retentie, talentontwikkeling, organisatieontwikkeling en veel meer. Teams en organisaties hebben zich in te richten zodat medewerkers zich kunnen tonen aan elkaar en aan klanten, zodat medewerkers en klanten gezien kunnen worden. Het collectief versterkt het individu, en andersom. Het is in zo’n context dat echte performantie, echt duurzaam leren en groei zich kunnen manifesteren.

Waarom Taking Wing

In Taking Wing vind ik een zeldzame gedrevenheid, degelijkheid en hartelijkheid terug, zowel in de projecten met klanten als in de contacten onder de begeleiders van Taking Wing. Het is een samenwerking waarin de groei van klanten voorop staat en waar er ruimte is voor de groei van iedereen binnen Taking Wing.

bottom of page