Open aanbod

Het doet deugd mensen te zien groeien

'Geluk’ blijkt bij deelnemers een diepe drijfveer te zijn voor hun deelname aan workshops. Een gelukkig persoon is een persoon die zijn/haar kwaliteiten weet in te zetten, en het gevoel heeft dat hij/zij dat op de juiste plek doet. Dit zowel in het privé leven als in het professionele leven.

Traject onder begeleiding van ANDRE PELGRIMS, ANJA HUEBER & JAMES BAMPFIELD

Leading by Being richt zich, via een diepgaand proces, op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Daarmee bedoelen we: ‘de kracht om vanuit een intrinsiek sterke balans jezelf en anderen te leiden of te begeleiden, en dat in een voortdurend veranderend maatschappelijk gegeven.’

We engageren ons om alle deelnemers te helpen hun eigen authentieke maatschappelijke positie te vinden en/of op te bouwen. Om in staat te zijn anderen te leiden of te beïnvloeden vanuit fundamentele waarden zoals integriteit, kracht, moed, kwetsbaarheid en liefde. 

pexels-mads-thomsen-2739010.jpg

4-daags traject onder begeleiding van ANDRE PELGRIMS en ANJA HUEBER


De vele impulsen die we elke dag te verwerken krijgen, helpen niet altijd om stil te staan.

Alle stemmen rondom en in ons maken het lastig te weten welke stem gevolgd moet worden en welke niet. In een vierdaags traject helpen we de deelnemers de stilte terug te ontdekken

pexels-zetong-li-1784577.jpg

Traject onder begeleiding van ANDRE PELGRIMS & JAMES BAMPFIELD

Wij geloven dat de rol van facilitator in de toekomst het belangrijkste aspect van goed leiderschap zal worden, en van essentieel belang is om een organisatie doeltreffend te doen functioneren.

pexels-cottonbro-3777939.jpg

Traject onder begeleiding van ROEL THYSSEN & JOCHANAN EYNIKEL

Ga samen met andere leidinggevenden op zoek naar jouw waarden. En ontdek het potentieel van jouw authentieke leiderschap voor jezelf, je team en je onderneming.

Waarde(n)vol leiderschap is een intensief 7-daags leertraject (3*2-daagse modules + terugkomdag). Een diepgaand transformerend proces waarin jij je persoonlijke verhaal helder krijgt. Eén waarin je kracht en plezier ontwikkelt in leidinggeven vanuit waarden.

We onderzoeken wie jij bent en stellen scherp wat jouw waarden zijn. De verbinding die jij maakt met de wereld rondom en hoe je die kan verdiepen. En maken de brug naar jouw team en organisatie. Hoe laat je waarden leven in je team? Zelfs voorbij de woorden. Zodat ze een bondgenoot worden voor succesvol samenwerken.

Ontdek hoe je de meerwaarde die jij wil realiseren, kan vertalen in een inspirerend doel voor anderen. Leer hoe je hen stuurt en ondersteunt onderweg daarnaartoe. Vergroot zo jouw vermogen om impact te organiseren, samen met anderen.

kompaspurpose_PhotobyJamieStreet_Unsplash_QXo8_0.jpg