top of page
IMG-20210925-WA0008.jpg

De vleugels van Carla

Wie ben ik:

Mijn naam is Carla Nijlunsing en ik werk vrijwel mijn hele professionele leven met groepen mensen. Aan de andere kant ben ik vaak ook onderdeel van een groep. Als geen ander weet ik wat voor een opgave het is om deel uit te maken van een groep waarin je jezelf niet kan laten zien, laat staan ontplooien of je talent volgen. En… ik weet ook gelukkig wat het opbrengt is als het wel ‘lekker loopt’ en wat je dan als individu, en als groep aankunt. Mijn basiswaarden voor mijn werk zijn: vrijheid plezier en nieuw/moeilijk.  Als groepsdynamicus en begeleidingsdeskundige voel - en weet ik dat elke groep, elk team weer anders is, daarom bestaat er geen methodische handleiding hoe hiermee om te gaan; eerst de vraag, de groep en dan pas ontwerpen wat nodig en zinvol is. Dat is mijn werk, nee dat is mijn passie!


Wat je van mij mag verwachten:

Ervaring, engagement, bereikbaarheid, betrouwbaarheid en creatieve ideeën en ontwerpen om daar te komen waar je wil en kan zijn. Dit krijg je in de individuele coaching  EN in de groepsprocessen of grote trajecten die ik begeleid.


Waarom Taking Wing?

Wat mij trof was de term ‘hartelijkheid’ die voorbij kwam tijdens het googelen, lang geleden, naar André Pelgrims. In grote bedrijven zien we vaak alleen maar ‘de harde buitenkant’ van de medewerkers,  terwijl welgemeende, warme aandacht voor de ander juist zo hard nodig is. Dat maakt veel kapot tussen de mensen en daarmee dus ook de sfeer in het bedrijf. Uiteindelijk kan dat een enorm negatief effect hebben op de totale prestatie van het bedrijf.

Tien jaar help ik nu mee in Taking Wing om bedrijven uit ogenschijnlijk uitzichtloze situaties te helpen. Tien jaar werken vanuit een warm, vertrouwd nest. Daarom is het maken van de transfer naar onze klanten eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, maar juist motiverend en hartverwarmend. Zeker als je kijkt naar de resultaten die we hebben behaald.

bottom of page