top of page
8B11999E-B326-4F89-A0B4-9A24A9043C3F_1_201_a_edited.jpg

De vleugels van Greet...

Wat me typeert als professional

Ik ben van opleiding sociale wetenschapper (master communicatiewetenschappen-2002 + geaggregeerde) en begon mijn carrière als onderzoeker aan de K.U.Leuven. Na enkele jaren ben ik overgestapt naar verschillende nationale en internationale HR management rollen binnen grotere multinationals (Manpower, VF Europe, Autogrill). Daar ontstond de passie om bij mensen en binnen organisaties het vuur aan te wakkeren om zichzelf te overstijgen. In deze rollen heb ik verschillende veranderprocessen begeleid. Sinds 2014 ben ik zelfstandig om die passie op verschillende manieren te kunnen gaan toepassen: ik ben organisatieadviseur, veranderings- en burgerparticipatiebegeleider en procesfacilitator.

Ik heb onder andere de langlopende opleidingen organisatiecoaching, kracht-en zijnsgericht coachen, MBTI, het leertraject Appreciative Inquiry, Leading By Being, deep democracy, Art of Facilitation, sociocratie en een leertraject participatie gevolgd.


Wat je van mij mag verwachten:

(persoonlijk) leiderschap, groepsdynamieken, organisatieontwikkeling, training en coaching en begeleiden van (verander) processen


Waarom Taking Wing:

Via het traject Leading By Being heb ik voor het eerst kennis gemaakt met André en zijn voor mij toen volledig ongeziene werkwijze in het werken met groepen. Hoe we binnen Taking Wing kijken naar mensen, de relaties tussen mensen en hoe die dan een mogelijke groep vormen, kan ik best beschrijven als ‘working with the emergent’. We durven en kunnen vastgrijpen wat zich op dat moment afspeelt, van daaruit kijken naar wat binnenin iemand gebeurt en hoe dat zich weer vertaalt naar de buitenwereld. Het durven werken met het onbekende, en niet met vastgepinde PowerPoint slides, is wat mij verknocht maakt aan Taking Wing. Niets ligt vast, alles wordt ‘ingevoeld’.

bottom of page