top of page

Een boek over moedig leiderschap

van André Pelgrims

9789464014631_3D.PNG

“Een inspirerend manifest. Eerlijk, zonder franjes, relevant.”

​Pat Donnez

Dansen Naar Vrijheid

De essentie van moedig leiderschap

Voor André Pelgrims is het leven een dans naar vrijheid. Het is een zoektocht naar je volle en vrije zelf, naar authentiek en persoonlijk leiderschap.
Die dans vindt zijn eigen vorm te midden van alle familiale, vriendschappelijke, professionele en maatschappelijke groepen waartoe je behoort. Deze groepen en hun leiders kunnen je hierin vertrouwen geven, anderen dagen je meer uit of staan gewoon in de weg.
Hoe loopt jouw pad? Hoe evolueert jouw dans? Weet jij wie je in al je vrijheid bent en wat je daarin te doen staat? Wat betekent dat voor de groepen die jij begeleidt, leidt, of waar je deel van uitmaakt? Hoe helpt een groep jou in deze zoektocht? Wat als jouw vrijheid onder druk komt te staan?
In lyrische stijl gaat André Pelgrims, rasexpert in groepsdynamica, op zoek naar antwoorden op deze essentiële vragen. Hij deelt ervaringen, stelt vragen en houdt ieder van ons een spiegel voor. De intentie is helder: de lezer doen groeien en activeren om het eigen potentieel aan leiderschap vol in te zetten. Het is een aanmoediging om op een zuivere manier je eigen leven te leiden en waar mogelijk ook het leven van anderen te (bege)leiden.

bottom of page